Home
Feedback
Inhoud
Zoeken/Search

Inhoud

Nieuws
Individuele coaching
Effectief Presenteren
Toekomst Vormen
Roos van Leary
Trainer/coach
Communicatiemodel
Begrippen NLP
BoekenNLP
Links

Inhoudsopgave van deze Website

Individuele Coaching en Supervisie: geeft informatie over hoe, wat, waarom en waarvoor individuele coaching uitkomst kan geven.

Effectief Presenteren: Dit is een training die u meer leert over uw eigen blokkades en helpt deze berperkingen te overwinnen ten einde vloeiend te kunnen presenteren.

De Toekomst Vormen: In deze training leert u doelen te stellen en vooral ook te ontdekken dat u het doel eigenlijke wel wilt, maar dat er ook nog iets is dat u daarvan weghoudt. Deze 'saboteurs' worden opgespoort.  U ontdekt vervolgens wat echt belangrijk is.

Roos van Leary: Bruikbaar model die tesamen met technieken uit de NLP de manager gereedschap geven een goede coach te zijn.

Communicatie Model: geeft inzicht in de basis hoe wij communiceren met onze omgeving en vooral ook met onszelf. Het geeft stof tot nadenken en verbeterd onze eigen communicatie.

Begrippen NLP: op deze pagina worden veel begrippen van hun mystiek ontdaan.

Boeken NLP: door middel van korte boekbeschrijvingen kunt u ontdekken wat wil ik graag meer weten over NLP. Er zijn ook veel engels talige werken toegevoegd. Immers daar ligt ook de bakermat van de NLP.

Back ] Next ] Home ] Feedback ] [ Inhoud ] Zoeken/Search ] 

Nieuws ] Individuele coaching ] Effectief Presenteren ] Toekomst Vormen ] Roos van Leary ] Trainer/coach ] Communicatiemodel ] Begrippen NLP ] BoekenNLP ] Links ]


Send mail to info@metakonsult.nl with questions or comments about this web site.
Copyright 2000 MetaKonsult Training en Coaching Verandering
Last modified: december 29, 2000